Reservation
Ingmar Bergmans gata 2,
Stockholm

Nyheter

Alla hjärtans dag

Samla ihop dina vänner och fira Alla hjärtans dag hos oss på Chez Jolie. Vi har våra fantastiska soffgrupper med runda bord där goda samtal kan njutas av tillsammans med god mat och dryck. Kom och fira kärlekens dag med oss och dina käraste vänner.

2024-01-31

Fredag och lördag specialen

Varje fredag och lördag serveras en rätt utöver lunchmenyn och à la carte menyn. De varierar sporadiskt och serveras endast under lunchtid, missa inte att smaka innan de byts ut.

2024-01-22

Nyårsafton

Välkommen till oss på nyårsafton. Här får du den bästa starten på den stora dagen, börja nyårsfirandet med en lunch hos oss. Där vi kommer att servera hela a la carté menyn och även en nyårsspecial kommer att erbjudas, njut av en fantastisk lunch tillsammans med en välkyld, krispig champagne så är du redo för kvällen.

2023-12-04

La Petite Soeur

Den 9 november öppnar vi dörrarna till vår lillasyster, La Petite Soeur. En vinbar där kvalité inte kompromissas här kan du komma in på ett glas vin i förbifarten som kanske spiller över till en helkväll. Oavsett var ditt mål är så är du välkommen.

Läs vårt pressmeddelande för mer information.

2023-10-27

Champagnens Dag

På Champagnens dag kommer dessa att serveras på glas varav vår Deutz är en magnum, passa på att unna dig en god start på helgen.

SA Deutz Brut Classic – magnum

Med en intensiv gyllene färg och elegant mousse – Deutz signatur. Den bjuder på dofter av blommiga toner och rostat bröd, smaker av mogen frukt såsom äpplen och päron. Huset grundades av två tyskar, bla William Deutz 1838 i Aÿ.

Vi kommer även att servera på glas, Perrier-Jouët Grand Brut och Lahèrte Frères Blanc de Blancs Brut Nature.

2023-10-25

Lördagsspecial

Varje lördag serveras en rätt utöver den vanliga menyn mellan 11.30-15.00, denna lördag är det en steak sandwich.

Rätten byts ut löpande så passa på att testa innan den försvinner.

2023-09-18

Kött och bea

Micke gästar podden Ingredienserna, tillsammans
med våra fantastiska kollega Emma Shields.
Samt andra otroliga branchkollegor.
In och lyssna.

Ingredienserna
2023-05-17

Exemplarisk

Di Weekend har gjort ett nytt besök hos  oss på  Chez Jolie. Vi prisades återigen med 21 av 25 poäng. Vi är otroligt glada för den fina recensionen, tack.

“Viktigast av allt är förstås att detta vårtecken håller högsta kvalitet och är perfekt kokt. Hade de kunnat få koka aningen längre? Knappast, den nästan lite knäckiga kärnan är exemplarisk.”

DI
2023-04-20

Stockholms hetaste fransos

Krogkommissionen från Dagens Nyheter har besökt Chez Jolie. Vi tackar ödmjukast för de otroliga orden.

”Sedan Chez Jolie slog upp dörrarna på Ingmar Bergmans gata har den på kort tid seglat upp som krog-Stockholms hetaste, och mest fullbokade fransos. Att kliva in i den omsorgsfullt renoverade och varmt belysta lokalen är som att kliva in i en nostalgisk dröm om ett lyxigt brasserie på kontinenten med en eklektisk stilmix av äldre och nyare design.”

DN
2022-12-02

Fransk fullträff

DI Weekend har besökt Chez Jolie och gjort deras krogtest. Vi prisades med 21 av 25 poäng tillsammans med många fina ord, både om mat, bar och miljön. Det tackar vi för!

“Fransk fullträff – enastående lyx i bistromiljö.”

DI
2022-11-25

Som ett pärlband längs Nybrogatan

“Har man en faiblesse för det franska köket kommer man definitivt att känna igen sig i menyn. Men medan en del rätter kommer vara skolboksexempel av franska klassiker kommer andra att vara mer kreativa tolkningar.”

SvD Perfect Guide
2022-10-07

Sett i Nöjesguiden

Chez Jolie ligger i Bardots tidigare lokaler på Ingmar Bergmans gata 2, en adress som har huserat en rad krogar genom åren. Nu är såväl mat som inredning klart inspirerade av den klassiskt franska bistron, vilket även märks i glasen.”

Nöjesguiden
2022-10-12

Tack Res för recension

“Detta bäddar för att jag utser Chez Jolie till höstens bästa restaurangöppning.”

RES
2022-10-17

Franskklingande läckerheter

“Men Einarsson och hans team kan också erbjuda franskklingande läckerheter som oeuf en gelée, kokt ägg i geléad oxsvansconsomé med selleriremoulad, kalvtunga.”

DN
2022-10-13
Reservation

Nyhetsbrev

Signa upp dig för att ta del av våra nyheter och erbjudanden the weekend och massa mer spännande från oss!