Reservation
Ingmar Bergmans gata 2,
Stockholm

Nyheter

Stockholms hetaste fransos

Krogkommissionen från Dagens Nyheter har besökt Chez Jolie. Vi tackar ödmjukast för de otroliga orden.

”Sedan Chez Jolie slog upp dörrarna på Ingmar Bergmans gata har den på kort tid seglat upp som krog-Stockholms hetaste, och mest fullbokade fransos. Att kliva in i den omsorgsfullt renoverade och varmt belysta lokalen är som att kliva in i en nostalgisk dröm om ett lyxigt brasserie på kontinenten med en eklektisk stilmix av äldre och nyare design.”

DN
2022-12-02

Fransk fullträff

DI Weekend har besökt Chez Jolie och gjort deras krogtest. Vi prisades med 21 av 25 poäng tillsammans med många fina ord, både om mat, bar och miljön. Det tackar vi för!

“Fransk fullträff – enastående lyx i bistromiljö.”

DI
2022-11-25

Chez Jolie

Som ett pärlband längs Nybrogatan

“Har man en faiblesse för det franska köket kommer man definitivt att känna igen sig i menyn. Men medan en del rätter kommer vara skolboksexempel av franska klassiker kommer andra att vara mer kreativa tolkningar.”

SvD Perfect Guide
2022-10-07

Sett i Nöjesguiden

Chez Jolie ligger i Bardots tidigare lokaler på Ingmar Bergmans gata 2, en adress som har huserat en rad krogar genom åren. Nu är såväl mat som inredning klart inspirerade av den klassiskt franska bistron, vilket även märks i glasen.”

Nöjesguiden
2022-10-12

Tack Res för recension

“Detta bäddar för att jag utser Chez Jolie till höstens bästa restaurangöppning.”

RES
2022-10-17

Franskklingande läckerheter

“Men Einarsson och hans team kan också erbjuda franskklingande läckerheter som oeuf en gelée, kokt ägg i geléad oxsvansconsomé med selleriremoulad, kalvtunga.”

DN
2022-10-13
Reservation

Nyhetsbrev

Signa upp dig för att ta del av våra nyheter och erbjudanden the weekend och massa mer spännande från oss!