Charkuterihantverket Pâté-Croûte som är en inbakad paté har VM i Lyon, vår Victor Magdeburg var med och tävlade tillsammans med Johan Ståhl som stöd. Det är en prestigefylld tävling som Bocuse d’Or har anordnat och är en stor gastronomisk mekka. Måndagen den 16 september på Restaurangakademien avgjordes vem som fick representera Sverige i VM. Med en jury av hög rang i restaurangvärlden, Tommy Myllymäki, President Bocuse d’Or Sweden, Christophe Marguin, Président Les Tocques Blanches Lyonnaises, Malidza Larsson, vinnare av SM i Pâté-Croûte 2023, Louis Dupuy Roudel, Restaurang Persona, Prix Taittinger 2024, Damien Foschetti, Fosch Artisan, bagar- och konditormästare, Malin Söderström, Moderna Muséet och Andreas Larsson, Best Sommelier of the World 2007. Det blev dessvärre inte Victor som fick biljetten till Lyon i Frankrike, men han tog en ärofylld andraplats och det är vi på Jolie mycket stolta över. Stort grattis!