Reservation
Ingmar Bergmans gata 2,
Stockholm

Signaturrätten:
Cordon Bleu

Den klassiska Kalvbrässen eller Cordon Bleu har varit med på menyn sedan öppningen i november 2022. Den har förtjänat sin plats som en av våra signaturrätter då den är omtyckt av både gäster och personal. Att denna rätt skulle få en plats i menyn var inte en självklarhet, Micke berättar mer om dagarna innan öppning.

“Faktum är att denna rätt blev en av de sista att komma med på menyn inför öppningen av Chez Jolie. Vi provlagade kalvbräss i olika varianter och med olika tillbehör. Vi ville egentligen ha med en tolkning av Schnitzel Cordon bleu. Idén föddes om att istället slå ihop dessa två rätter till en, Kalvbräss Cordon Bleu. Då tiden var knapp och vi visste inte om idén skulle fungera i praktiken med en ”ihopmonterad” och panerad kalvbräss-schnitzel fylld med Gruyèreost och skinka, men vi hann och det blev nog faktiskt bättre än vad vi hade vågat hoppas. Den har varit en av våra mest populära rätter sen öppning och kommer förhoppningsvis finnas för en lång tid framöver som en signaturrätt att var stolt över.“ – Micke

Nyhetsbrev

Signa upp dig för att ta del av våra nyheter och erbjudanden the weekend och massa mer spännande från oss!